Türkiye'nin her noktasına 1000 TL ve üzeri Kargo ÜCRETSİZ!

Dekant Nedir

22-03-2021 02:44
Dekant Nedir
Dekant parfüm, orijinal bir parfümün daha küçük şişelere kayıpsız olarak aktarımı demektir. Yani dekant satın alarak, orijinal parfümleri bu şekilde daha küçük miktarlarda kullanmış oluyorsunuz.
 
Dekant parfüm hakkında bilgi sahibi olmanıza, üzerinizde kullanmanıza ve almadan önce internetten okuduğunuz ya da çevrenizden duyduğunuz yorumlar dışında kendi deneyiminizi yaşamınıza fırsat verir. Dekant parfüm kör alışın önüne geçer. Bu şekilde küçük deneyimler yaşayarak bilmeden tam boy şişe alarak zevkinize uymayan, sizinle bütünleşmeyen, beklentinizi karşılamayan parfümlerde hayal kırıklığı yaşamanızın önüne geçer. Bu şekilde hiç kullanmayacağınız ya da kenarda bekleteceğiniz parfümler için para ödememiş olursunuz.

Yine küçük deneyimler yaşayarak belki de daha önce hiç denemediğiniz, adını duymadığınız parfümleri dekant olarak denedikten sonra imza kokunuza kavuşabilirsiniz.
Dekant bu amaca hizmet etmektedir.

Kullanımdan ziyade dekantın öncelikli amacı parfümerilerde anlık test edilen parfümlerin bıraktığı izlenimden ziyade, farklı günlerde ve zamanlarda kendi üzerinizde, daha uzun saatlerde kullanım sağlayıp parfüm hakkında sizin için daha gerçekçi deneyimi sunar.

Dekant parfüm deneyiminizden sonra satın aldığınız parfümleri daha sonra kullanıp, kullanmayacağınıza karar vermiş olursunuz.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.